Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Noutati in lumea designului

Află cum să amenajezi o bucătărie funcţională!

Amenajare BucatarieBucătăria este un spaţiu îndrăgit atît de întreaga familie, cît şi de prietenii ori rudele care vin în ospeţie, şi nu în ultimul rînd "de soacră". Bucătăria este spaţiul unde se găteşte, se ia masa, se discută probleme sau se reamintesc evenimente plăcute din viata de zi cu zi. Pentru a te simţi comod şi bine în acest spaţiu trebuie totuşi să ţii cont de cîteva trucuri de amenajare a camerei de bucatarie.

Planul amenajării bucătăriei cît şi stilul de design trebuie ales cu mare atenţie.

Iată cîteva reguli de care să ţii cont.

  1. Alege forma potrivită. Pentru fiecare spaţiu putem găsi forma de bucătărie potrivită. Spre exemplu pentru spaţiile mici bucătăriile cu dulapuri suspendate sunt varianta cea mai potrivită. Iar pentru un spaţiu generos, amenajarea bucătăriei poate lua forma de U sau L. De-asemenea se poate opta şi pentru o insulă de bucătărie separată care să reprezinte locul de gătit.Bucatarii spatii mici!Bucatarie forma LBucatarie forma de U.
  2. Ai grijă la dimensiuni. Dimensiunile mobilierului de bucătărie, înalţimea şi lăţimea dulapurilor trebuie aleasă conform înălţimii noastre. Dimensiuni bucatarie
  3. Alegerea blatului ideal (Столешница). Trebuie să alegi un blat de caliatate şi rezistent în timp, deoarece pe suprafaţa acestuia vei tăia legume, se va bate carnea etc.Blat pentru Bucatarie!Blat de Bucatarie
  4. Nu neglija spaţiile de depozitare. Pentru a crea un spaţiu şi o bucătărie primitoare şi practică toate lucrurile trebuie să aibă locul lor. De o importanţă foarte mare este faptul să ne gîndim bine pentru a crea locuri de depozitare eficiente, pentru depozitarea oalelor, a veselei, a borcanelor sau a ingredientelor.Spatii de depozitare pentru camera de bucatarie!
  5. Joacăte cu spaţiul. Măreşte vizual încăperea în cazul în care ai o bucătărie mică, optează pentru culori deschise atît pentru pereţi cît şi pentru mobilier. Şi invers, în cazul în care ai o bucătărie generoasă poţi opta pentru culori mai aprinse şi întunecate.Bucatarii spatii deschiseSperăm ca trucurile noastre să vă fie de ajutor, şi vă reamintim că la alcătuirea articolului au contribuit şi specialişti din cadrul departamentului de mobilă de la BucatariiLaComanda.md.

 

Pentru mai multe idei, contactaţi echipa noastră de designeri profesionişti şi casa dumneavoastră va arăta aşa cum aţi visat vreo dată!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.