Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

 

 
 

Design Interior

Ce facem noi

Prestăm servicii de design de interior atît pentru locuinţe, spaţii comerciale cît şi pentru oficii. Proiectam interiorul edificiului dumneavoastră, creîndu-vă un spaţiu de odihnă şi de muncă funcţional, şi comod încît să vă crească productivitatea şi moralul zi de zi. Noi oferim toate etapele de design de interior, de la proiectare spaţială 2D la proiectarea 3D dimensională şi punerea în aplicaţie a conceptului de interior. Acesta este modul nostru de lucru, iar într-un final casa şi biroul dumneavoastră va deveni un spaţiu de care nu veţi putea să vă dezlipiţi niciodată.

Cum facem

E simplu, ascultăm preferinţele şi necesităţile dumneavoastră. şi în scurt timp aveţi ceea ce vă doriţi. Realizăm proiecte de design interior "la cheie" luînd în consideraţie absolut toate preferinţele dvs., stilul de amenajare dorit, culorile, mobilierul, materiale de constructie etc.  Luăm în calcul şi bugetul disponibil de care dispuneţi, unde vă putem face chear şi un deviz de cheltuieli şi putem merge cu dvs. pentru a alege materialele.  Dispunem de o experienţă indelungată în domeniul design-ului de interior, proiectării şi amenajărilor interioare  atît a locuinţelor cît şi a spaţiilor comerciale. Creăm interioare de care să vă bucuraţi pînă la adînci bătrîneţi.

Să vorbim ...

Apelaţi-ne la numerele de telefoane afisate sau scrieţi-ne un email pentru a lua legatura cu un reprezentant din echipa de design de la Uni-Consulting Grup.

Suntem la fel cum sunt toţi oamenii doar că avem o viziune mai delicată asupra interiorului locuinţelor. Ne place să creăm şi să proiectăm spaţii astfel încît să vă bucuraţi de un interior comod, estetic care să vă creeze zîmbetul pe faţă în fiecare zi. Iar în cazul unui oficiu un spaţiu care să se poată adapta şi creşte odată cu afacerea ta. 

Asteptăm cu nerăbdare sunetul dumneavoastră!

 

Design Utile

5 Combinații extraordinare de culori pentru camera de zi

Camera de zi, livingul reprezintă spațiul în care familia petrece cel mai mult timp împreună,...

More detail
5 Recomandări pentru un decor atractiv al locuinţei

Cum amenajaţi o casă de un stil aparte care să vă caracterizeze individualitatea dvs şi să a...

More detail
Perne decorative ce completează stilul oricărei încăperi

Cînd ne gîndim la ce detalii ar completa spaţiul proaspăt amenajat, de preferat este sa optăm...

More detail