Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Design interior albastru

Există o mulțime de culori ce pot fi utilizate pentru designul de interior, cum ar fi alb, gri, violet, albastru, etc. Toate acestea au o anumită influiență asupra noastră, de aceea alegerea acestora în amenajarea casei joacă un rol foarte important.

În acest articol vom vorbi despre albastru, culoarea ce oferă un mediu plăcut, odihnitor și relaxant. De asemenea, aceasta stimulează intelectul, redă o stare de echilibru natural și îți limpezește mintea.

Sunt un șir de nuanțe de albastru ce le poți folosi în amenajarea locuinței, de exemplu albastrul glaciar, albastrul marin, turcoaz, bleumarin și altele. Ele pot fi combinate între ele, pot fi asociate cu diverse alte culori sau chiar folosite într-o singură nuanță.

Multumita calitatilor sale estetice deosebite, pietrele naturale pretutindeni atrageau atentia asupra sa. Se pare ca sub o suprafata solida se ascunde un mister. Omenirea asa si nu a descoperit acest mister, dar s-au invatat sa foloseasca pietrele in avantajul lor. Pietrele isi au istoria si originea sa….

Gradina este locul in care gasim refugiu dupa o zi plina de stres si oboseala. Fiind acompanianti cu un suc racoritor si stind intinsi pe canapeaua sau pe leaganul amplasat in gradina, la sigur veti uita de toate cele petrecute pe parcursul zilei.

Fiind utilizata initial ca obiect de intretinere personala, atributia oglinzii cu timpul a capatat noi functii. In decorul interior aceasta poate fi folosita ca element de decor care imbunatateste luminozitatea si atmosfera.

Ati observant ca este foarte dificil sa alegi un stil de interior potrivit dvs? Nu stiti ce culoare sa alegeti – luminoase sau pastelate, ce fel de stil – clasic sau hi-tech, cum sa procedati daca va este pe plac cu unul sau cu altul? Noi o sa va ajutam cu citeva sfaturi, poate veti gasi informatia utila dvs.

Doriti un design interior pentru living sa fie si atragator  si functional? Ce mobilier sa alegeti si cum sa decorati incaperea? Mai jos gasiti 5 idei de design interior pentru living.

Page 1 of 3