Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Landscape Design (Landsaft) - Moldova

Design Interior Moldova de la "Uni-Consulting Grup SRL" furnizează un serviciu complet de design pentru acasă si spatiul interior, dar nu uita niciodata de spatiul exterior (gradina) si anume de Serviciile de Peisajistica. Designerii nostri si echipa de amenajare de landsaft poate crea peisaje frumoase și originale, inclusiv leagăne, poduri, izvorase decorative, punti peste ape, si alei cu cele mai frumoase flori.

Drenaj personalizat și irigații
Problemele de drenaj sunt foarte comune pentru toate casele și noi cei de la  Design Interior Moldova incercam de a găsi soluții pentru instalarea de sisteme de irigare automate de înaltă calitate care sa satisfaca toate cerintele dumneavoastra.

Corpuri de ilumnat
Personalizarea iluminarii adauga un plus de frumusete si emotie la un spațiu de gradina. Incercam sa combinam iluminarea clasica cu bateriile solare care sunt integrate cu brio in sistemul de iluminare a gradinelor.

Recoltarea Plantelor de gradina
Putem alege o gama de specimente perfecte pentru peisajul de la un numar de 10.000 de selecții speciale cultivate în pepiniere private.

Acestea si multe alte servicii de design de Landscape (Landsaft) le puteti obtine apelind la serviciile noastre.

Read 7414 times