Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Design Interior 2D, Design In Plan

Un proiect de design interior contine mai multe etape, prima etapă a proiectului o constituie proiectul 2D (vizualizarea 2D).

La această etapă designerii nostri pun baza unui proiect architectural bine gîndit, care va avea o mare importanţă în desfăşurarea celorlalte etape a proiectului de design. Dacă conceptul şi proiectul 2D este reuşit, atunci la sigur că întregul proiect de design interior va fi pe măsura aşteptărilor.
Proiectul de design 2D se efectuiază  pentru orice spaţiu de interior:  case, spaţii comerciale, oficii etc.


Un proiect 2D dimensional prevede schiţa pardoselei, delimitărilor interioare, aplasarea pereţilor despărţitori, intrările, amplasarea mobilierului. 

Este de remarcat faptul că pereţii principali a construcţiei  nu se pot modifica, deoarece reprezintă rezistenţa acesteia, ei se pot modifica doar în urma efectuării unei expertize tehnice. 

Proiectul 2D mai presupune  schiţa de electricitate, numărul de prize, intrerupătoare, lămpi de iluminat etc.  fiecare detaliu din ptoiectul 2D va fi discutată şi pus la punct cu dvs., astfel încît ideile noastre să coincidă cu preferinţele dvs.


Odată cu finisarea proiectului 2D vom trece la următoarea etapă, etapa de proiectare 3D.

Read 5863 times