Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Noutati in lumea designului

Venim în susținerea producătorilor de vinuri moldovenești!

Design Interior Moldova vine în susținerea producătorilor de vinuri moldovenești, și ofera careva idei în amenajarea spațiilor de depozitare pentru vinuri.

Un vin bun moldovenesc are obligatoriu în spate o tehnologie bine pusă la punct și în egală masură, o depozitare ca la carte! Astfel, unul din lucrurile cele mai importante, ramine a fi – depozitarea vinului!

Fie că merge vorba de un beci micuț, într-o casă particulară ori de un spațiu mai extins cu acces public, beciul oricum rămîne a fi caracterizat de aceiași parametri care influiențeză atît la păstrare cît și la aspectul vizual de décor al interiorului.

Cu ajutorul decorațiunilor din piatră, puteți obține un spațiu unic și exclusivist.Design Beci

Artificialul a invadat absolut orice domeniu, din această cauză se simte nevoia de ceva natural în beciurile noastre autohtone.

Piatra naturală este folosită încă din trecut, de către strămoșii DACI deoarice aceasta, poate combina perfect eleganța cu durabilitatea, tinînd cont de tendințe, și netinînd cont de evoluția timpului.

O soluție perfectă de decorare a beciului o reprezintă piatra de orice natură. Indiferent dacă merge vorba de piatră artificială sau naturală, aceasta vine și se încadrează perfect cu o varietate mare de culori, texturi, stiluri și forme, ce vin să ne reprezinte trecutul nostru strămoșesc.Amenajare Beci
Frumusețea extraordinară a marmurei, travertinului, granitului, limestonului, ardeziei, folosite în special în beciurile moldovenești care sunt caracterizate de zone cu umiditate ridicată, nu și-au pierdut din farmec nici acum în secolul 21, și din acest motiv, designerii noștri de interior, recomandă aceste produse, de a fi folosite la decorul pereților beciurilor și a spațiilor de depozitare a vinurilor noastre autohtone.

Aceasta se poate încadra în orice spatiu de interior, iar pe lîngă esteticitate, piatra mai are rol funcțional și ergnomic, deoarece conferă rezistență și durabilitate pereților.

Cu o gamă variată de culori, cu un aspect decorativ, posibilitațile de design ale plăcilor de mozaic din piatră naturală pentru pereții beciurilor, modele de pardoseli din mozaic și blaturi de mese, continuă să fie preferatele multor profesioniști și proprietari de locuințe deopotrivă. Design beci modernFolosirea pietrei naturale pentru placarea peretilor atît în interior cît și în exterior transformă un spațiu standard vertical sau un spațiu în aer liber, într-un produs care va fi prețuit pentru mulți ani.
 
Plăcile din piatră naturală șlefuite, mătuite, antichizate, scăpitate sau periate pentru pereți și pardoseală oferă substanță, maiestrie și performanță de lungă durată.Beci Moldovenesc - decor taranesc
Piatra poate oferi o atmosferă calmă, liniștitoare unde poți savura pe deplin plăcerea vieții.

Mai adaugăm că aceste materiale au o durabilitatea practică, și oferă un aspect de interior specific moldovenesc.  Aceste materiale vin perfect în combinație cu obiectele de décor din lemn natural, sculptate de mîna.

Recomandăm de a se utiliza în decorul beciurilor noastre, mese din lemn natural cu aspect de epocă, iar pe pereții, decorați cu produse textile, țesute din lîna naturală. Masa lemn - Beci
Vă reamintim, că Design Interior Moldova, vine în susținerea producătorilor de vinuri moldovenești, și recomandă aceste produse autohtone pentru orice masă de sărbătoare!

Un vin bun, o vorbă buna!


Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.