Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Noutati in lumea designului

Tendințe noi în lumea draperiilor în 2013. Ce propun designerii?

DraperiiPutem spune că noile tendințe în 2013 în design-ul draperiilor – sunt un nou nivel de creativitate. Designerii de draperii propun folosirea concomitentă a culorilor deschise și închise în acelaș timp, combinații de linii simple și clasice, combinații de material exotice, tradiționale și de lux.

În ceea ce privește lumea draperiilor, atunci în anul 2013 designerii se orientează mai mult spre draperii din plasă și organza.

Ele oferă posibilitatea de a experimenta cu culorile și nuanțele. Spre exemplu în stilul de amenajare High-tech care astăzi este foarte des întîlnit în casele noastre de minune s-ar potrivi o plasă argintie cu elemente din metal. Iar o atmosferă romantică și confortabilă o puteți obține cu ajutorul draperiilor din organza ce combină toate culorile curcubeului.

Stilul clasic de-asemenea nu iese din modă și ocupă o poziție înaltă în amenajările interioare ale locuințelor. Pentru interioarele clasice designerii recomandă draperii din mătase italiană sau franceză. Iar pentru iubitorii de antichități sunt posibilități de a achiziționa materiale cu imagini istorice care vor accentua perfect caracteristicile și eleganța interiorului.

DraperiiDe-asemenea în anul 2013 au intrat în vogă culorile ultra aprinse și bogate. Acestea permit crearea de desene originale în interior și evidențierea caracterului soluțiilor neobișnuite, oferind interiorului unicitate și eleganță.
Tehnologia modernă este și ea la modă. Datorită dezvoltării inovatoare a fost creat un material, care combină bumbacul, mătasea și polyesterulul.

Exteriorul acestor draperii arată foarte neobișnuit, iar textura acestor draperii aduc aminte de pielea unui șarpe.
În concluzie putem spune că în 2013 se observă o tendință spre draperiile din material mai sofisticate. Care combină mai multe culori, iar noile direcții duc spre stilul eclectic și fusion

Urmînd aceste dendințe puteți obține un interior personalizat, draperiile oferind locuinței originalitate și frumusețe.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.