Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Noutati in lumea designului

Idei de organizare pentru terase inspiraţionale

Şi pentru că cele mai frumoase momente sunt petrecute la masa, afarĂ, gustînd din preparate delicioase sau din fructe de sezon savurînd un pahar de vin aromat seara sau o cafea tare dimineaţa, ne-am gîndit ca astăzi să vă  prezentăm cateva idei de organizare a spaţiului de luat masa care sigur vă vor inspira să vă creaţi terasa visurilor dvs.Mobilier din Rattan
Mobilierul din Rattan ramîne a fi preferatul tuturor pentru terase,  accesibil şi  foarte rezistent. El poate însă căpăta un cu totul alt look dacă este accesorizat cum trebuie: felinare decorative, o vază galben aprins, perne colorate. Un alt element de luat în calcul este introducerea în decor a ghivecelor din Rattan, în care putem planta flori şi plante care  ajută în lupta cu insectele: rozmarin sau lavandă. Accesorizaţi Rattan-ul cu scaune din materiale noi, în culori tari, incandescente, pentru a da puţina viaţă terasei.

Combinaţi piese diferite
Atunci cînd vine vorba despre terasa care vă este pe plac, este posibil ca din suspendarea regulilor de design să rezulte ceva pe gustul dvs. Stilul mix and match poate fi învingător în cazul în care toate elementele au cîte ceva comun – ca exemplu, canapeaua din Rattan ce ar avea  are o pernă cu model galben, culoare ce se regăseşte în taburetul – mozaic, dar şi în scaunul modern. Alegeţi o măsuţă foarte practică, pe rotile, putînd deci să fie reamplasată la nevoie. Nu numai scaunele în culori puternice se potrivesc în astfel de decor. Scaunele transparente pot sa faca si ele senzatie:

Spaţii de relaxare
Chiar şi locul de luat masa poate să fie un spaiu de relaxare, deloc similar unei zone dedicate cu masă şi scaune, aşa cum v-aţi obişnuit. Optaţi pentru o măsuţă joasă, ce oferă mult loc de depozitare, şi accesoriile bine alese, într-o culoare pe care ne putem aştepta să o întîlnim din ce în ce mai des în sezonul de vară: albastru-marin. Dacă obişnuiţi sa primiti multe vizite, scaunele de rezervă nu sunt niciodată în plus. Alegeţi unele în culoarea dominantă a accesoriilor.