Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Noutati in lumea designului

Şeminee moderne - o doza de originalitate pentru locuinţe moderne!


Cînd vorbim de şeminee moderne ne gîndim la acel punct forte pe care îl capătă fiecare cameră. Acestea au puterea de a înfrumuseţa orice interior şi de a îi oferi o atmosferă idilică. Trebuie să recunoaştem că o astfel de amenajare înseamnă înainte de toate romantism.

Apoi se adaugă încălzirea încăperii şi aspectul vizual. Parcă încăperile cu şemineu sunt mai primitoare şi mai pline de viaţă. Tocmai de aceea acestea se montează mai tot timpul în sufragerie sau în camera în care se primesc oaspeţii. Proprietarii îşi doresc ca cei care vin în vizită să se simtă cît mai confortabil şi mai relaxaţi.

Şemineele se adresează locuinţelor de la ţară, cabanelor la munte şi locuintelor moderne cu o doză de extravaganţă. De-a lungul timpului designul lor a suferit modificări şi nu mai arată ca cele clasice, din piatră cu loc pentru foc în mijloc. Bineinţeles ca inclusiv acestea au rămas de actualitate, mai ales dacă vorbim de amenajarea lor într-o cabană la munte. Sunt perfecte pentru acel decor montan de poveste. Dar de exemplu în apartamente sau în casele de pe plaja acestea au un design mai futurist şi mai extravagant. Inclusiv flacăra nu mai este creată de lemnele ce ard. Aceasta este continuă şi se obţine printr-un sistem pe gaz.

Un şemineu în casă îndeamnă pe oricine la clipe de nostalgie, cu vise şi amintiri preţioase. Pe foarte mulţi dintre noi îi calmează acele momente în care privesc focul şi felul cum flacăra are o formă în continua schimbare.
Şemineele pot fi chiar integrate în diferitele piese de mobilier. Dar în acelaşi timp puteţi amenaja un şemineu într-un anume colţ al camerei, să îi oferiţi propriul său loc şi să se deosebească de restul decorului.

Sunt modele care au o flacără arificială creată prin intermediul unui sistem de iluminat. Acestea sunt strict pentru decor şi sunt folosite în general în apartamente.