Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Noutati in lumea designului

Cel mai vibrant eveniment în design: 3-7 decembrie, Miami, SUA.

La inaugurarea culturii de proiectare și de comerț, Design Miami - adună cele mai influente brănduri de colecție, designeri, curatori și critici din toată lumea sub un singur eveniment major: "Design Miami”.

Acest eveniment oferă oportunitatea de crearea de colaborări interesante cu designeri și instituțiile de proiectare, arhitectură, artă și modă. Acest eveniment exclusiv, oferă posibilitatea de cunoaștere a celor mai recente tehnici și tendințe în design.

 

Evenimentul va avea loc în perioada 3-7 decembrie 2014, și sunt invitați toți cei care sunt iubitori de frumos.  

Design Miami - este forumul global pentru proiectare și design. Fiecare expoziție reunește cei mai influenți colectori, galeriști, curatori, designeri și critici din întreaga lume la celebrarea culturii de proiectare și de comerț. Acest eveniment a devenit o legendă vie, care se desfășoară în fiecare an în luna decembrie în Miami, Florida și în Basel, Elveția.

Design Miami - este mai mult decat o piață de proiectare, în cazul în care galeriile de top din lume se adună pentru a prezenta galerii de artă, mobilier exclusivist ce reprezintă culturile sec. XX și XXI-lea, designul obiectelor de iluminat și a obiectelor de decor. Fiecare expoziție oferă oportunități comerciale exclusive, crearea de colaborări interesante cu designeri și instituțiile de proiectare, furnizori de obicte de iluminat cu design exclusivist, birouri de arhitectură, artiști, sculpturi și cu alte personalități notorize din lumea artei.

Doritorii de a participa la această expoziție, rugăm sa ne contacteze la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.