Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Noutati in lumea designului

Modernizare la propriu și la figurat. Universitatea de Stat din Cahul în ochii designeriilor noștri.

Ne bucurăm mult de mulțumirile aduse din partea colectivului ”Universității de Stat din Cahul” în frunte cu rectorul acesteia Dl Andrei Popa, pentru aportul adus de echipa designerilor de interior de la DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA, pentru transformarea miracoloasă a sălii festive ale acestei universități.

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” (USC) este o instituție de învățământ superior din Cahul, Republica Moldova, înființată prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 519 din 07 iunie 1999, și care numără peste 2000 de studenți, care pînă în acest an nu dispunea de o sală festivă care să facă față cerințelor didactice.

La prima vizită a echipei noastre de designeri, sala arăta dezastruos care amintea de vremurile Uniunii Sovietice.

Cerințele designerilor erau fenomenale: de a transforma această sală în una europeană, dar totodată să se țină cont de bugetele limitate pentru finisări, mai adăugînd și remodelarea coloanelor arhitecturale pentru a fi prelucrate (nu înlaturate), pe alocuri găsirea materialelor de înlocuire care să aibă aceleași forme și proprietăți.

În acest proiect, după cum se vede, am încercat să rasăundem tuturor provocărilor, pentru ca sala resprectivă să arate ca una europeană!

Designerii noștri au venit cu cele mai ingenioase idei pentru a găsi soluția perfectă de transformare a acestui spațiu.

Review:

Andrei Popa, Rector Universitatea de Stat ”B.P. Hasdeu” din Cahul

”Întreagă echipă care s-a ocupat de realizarea proiectului, a dat dovadă de înaltă competență, a oferit întodeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.”, ”Dorim să ne exprimăm aprecierea prin care DIM ”DESIGN INTERIOR MOLDOVA” (Uni-Consulting Grup SRL), în calitate de furnizor, a prestat serviciile de design interior instituției noastre.”


Și noi aducem mulțumiri și aprecieri considerabile, cadrelor didactice și studenților acestei instituții, dorindu-le succese, și un drum bun în viață!

Cu un deosebit resprect,

Echipa, DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA