Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Cum decoram zona de odihna din gradina?

Rate this item
(1 Vote)

Gradina este locul in care gasim refugiu dupa o zi plina de stres si oboseala. Fiind acompanianti cu un suc racoritor si stind intinsi pe canapeaua sau pe leaganul amplasat in gradina, la sigur veti uita de toate cele petrecute pe parcursul zilei.

 

Pentru a avea adevarata placere de la odihna din gradina, decorati acesta zona ca sa capete un aspect placut. Cu putina imaginatie si rabdare puteti aduce un plus de prospetine si originalitate. De cele mai dese ori, decoratiunile handmade, colorate si confectionate cu dragoste, isi gasesc locul aici. 

Mai jos gasiti citeva idei practice de decorare a zonei de odihna din gradina.

1. O idee pe cit de originala pe atit de simpla poate fi un fac calauzitor improvizat din doua ghiveciuri si cu un felinar in virf.

2. O alta idee ar putea fi un ornament frumos pentru gradina confectionat din setul de ceai vechi care nu il vei mai folositi si sta in debara de multa vreme.

3. Ghiveciurile personalizate impreuna cu flori frumoase ofera armonie oricarui colt de gradina sau terasei.

4. Valizele vechi la fel pot avea un rol important de decor in gradina noastra. Daca in casa acestea pastreaza doar praful si iroseste din spatiul de depozitare, in gradina valizele vor avea rol de ghiveci pentru flori.

5.  Cel mai asteptat si mai important accesoriu din gradina este, desigur un leagan. Leaganul pentru gardina poti sa il alegi in functie de preferinte, fie ca este unul vintage, sau un forma de pat, pentru o persoana sau doua. 

 

Read 2703 times