Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Rolul pietrelor in designul interior

Rate this item
(0 votes)

Multumita calitatilor sale estetice deosebite, pietrele naturale pretutindeni atrageau atentia asupra sa. Se pare ca sub o suprafata solida se ascunde un mister. Omenirea asa si nu a descoperit acest mister, dar s-au invatat sa foloseasca pietrele in avantajul lor. Pietrele isi au istoria si originea sa….

 

Pietrele se folosesc pe scara larga atit in designul landscape cit si in designul interior. La construirea si finisarea locuintelor ele se folosesc fie in stare bruta, fie cioplita sau prelucrata. Daca sa vorbim de un perete din piatra, acesta reda un decor in stil rustic si o atmosfera naturala.

Deoarece imaginea finala a decorului are un rol semnificativ la finisajele naturale, alegerea pietrelor are o importanta deosebita in procesul de amenajare. 

Pietrele au o serie de avantaje: 

-cel mai mare avantaj este durata sa de folosinta extreme de lunga, care nu se compara cu nici un alt tip de material artificial; 

-decorul incaperii unde au fost folosite pietre naturale nu se va demoda niciodata;

-aceste materiale pentru finisare sunt predispuse la prelucrare prin fasonare si cioplire manuala sau mecanica;

-Se aplica foarte usor;

-In comparatie cu alte materiale naturale, pretul este accesibil.

Pentru realizarea decorurilor ristice, traditionale sau cu tema montana, se foloseste atit piatra naturala cit si lemnul. In combinatie cu mobilierul modern, peretii din piata si lemn pot crea o atmosfera minunata si sa compuna un interior elegant.

 

Read 3982 times