Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Articles

6 idei de decor in ajunul sarbatorilor de iarna

Decor de craciun si revelionSarbatorile de iarna bat la usa. Daca inca n-ati reusit sa va imbracati casa in straie de sarbatoare si nu stiti de unde sa porniti, si care sunt elemente care ar fi bine sa le folositi pentru decorul de sarbatoare, atunci designerii nostri vin cu niste sfaturi simple, usor de implementat, si cu un rezultat care va uimi toti oaspetii care vor calca pragul casei voastre.

Craciunul este o sarbatoare de spirit, care se serbeaza impreuna cu toata familia, de aceea, decorul de Craciun este foarte important.

Acesta trebuie sa redea spiritul de sarbatoare, caldura si confort. Si daca tot mai multi incearca sa incarce casa cu elemente de Craciun care nu sunt asortate, acestea pot aglomera spatiul, si, in final, sa creeze un tablou haotic.

De aceea designerii de interior de la DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA vin cu recomandari, care va vor ajuta sa va decorati casa de sarbatori in asa fel, incit decorul acesteia sa nu para aglomerat.

  1. Simplitate. Indiferent cit de frumoase sunt decoratiunile pe care le aveti de Craciun, acestea trebuie sa completeze camera pe care o decorati. In caz contrar, camera va arata decorata cu prea multe elemente care incarca spatiul.
  2. Elemente Naturale. Este binevenit sa decorati camera cu elemente naturale ca portocale, lamii, si alte fructe si legume colorate, care vor da un aspect natural camerei.
  3. Rafturi decorate. Daca aveti in casa niste rafturi pentru carti sau alt coltisor cu rafturi, atunci transformati aceste raftrui intr-un coltisor de decor de sarbatori.
  4. Culoarea aurului. Aceasta culoare este una bogata, care va imbogati casa si ii va oferi un aspect deosebit, in spirit de sarbatori. Impachetati cadourile si legatile cu o fundita de culoarea aurului, un element simplu, dar foarte placut.
  5. Florile. Incorporeaza florii vii in decorul de sarbatori. Astfel, casa va arata decorata natural, cu finete, aroma si culoare. Alege florile tale preferate, sau flori de culori aprinse.
  6. Masa de sarbatoare. Decoreaza masa de sarbatori cu elemente care vor infrumuseta decorul intregei case. Alege o culoare potrivita pentru fata de masa si servetele, in combinatie cu luminarea de pe masa. 

Decor de craciun si revelion

IMPORTANT: Si daca pina acum erau in trend folosirea culorilor rosu-verde, anul asta este recomandat de folosit ceva nou, ca un roz pal, sau albastru cu alb, sau chiar alb-negru.

Incercati ceva diferit, care va fi cu siguranta si original.

Daca aveti nevoie de sfatul designerilor nu ezitati sa ne contactati!

 

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.