Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Articles

5 Combinații extraordinare de culori pentru camera de zi

Camera de zi, livingul reprezintă spațiul în care familia petrece cel mai mult timp împreună, unde se primesc oaspeții și unde se relaxează sau se servește ceașca de cafea. Din acest motiv amenajarea camerei de zi trebuie să fie făcută astfel în cît toți membrii familiei să se simtă confortabil, culorile fiind un decor de bază a acestui spațiu.

Iată cîteva idei ingenioase de combinații de culori pentru un living de invidiat: - Gri deschis cu accente de albastru și verde. Griul nu este o culoarea sumbră sau întunecoasă mai ales atunci cînd este folosită inteligent sau în nuanțe deschise. Griul se potrivește atît pentru pereți cît și pentru mobilier, iar ca accente sau piese de decor se pot folosi nuanțe de albastru și verde, dar nu în cantități mari.

  • Alb cu accente verzi. Albul nu e o culoare rece sau banală cum cred foarte mulți. Pentru a sparge monotonia dintr-un spațiu de living alb, optează pentru accente de verde crud. Poate merge vorba despre o plantă naturală, un covor, un tablou sau imprimeuri pe tapițeria mobilierului sau draperiilor.
  • Alb și negru. O combinație sobră dar foarte elegantă și plină de mister. Această combinație se potrivește pentru o pereche de îndrăgostiți sau pentru locuința unui burlac. 
  • Portocaliu cu nuanțe sumbre. Portocaliul alături de maro, gri sau crem poate transforma livingul într-un spațiu plin de viață și armonie. Portocaliul îl poți folosi pentru decorarea unui perete și a pernuțele decorative.
  • Galben, gri și alb. O combinație ceva mai îndrăzneață, albul va oferi lumină spațiul, iar griul și galbenul strălucire. Pentru un living de invidiat nu ezita să apelezi la serviciile noastre, noi v-om propune o amenajare ce te va bucura pe tine și îți va impresiona oaspeții.