Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Articles

Culoarea Mov în designul interior- Idealism nonconformist şi sofisticat

Pe lîngă faptul că măresc sau micşorează camera în care sunt folosite, culorile pe care le utilizăm pentru designul interior ne
influenţează şi starea de spirit. Este cunoscut faptul că, în general, culorile deschise, vesele ne fac mai energici, fie că le folosim pentru pereţi, mobilier sau accesorii. Dar, pe lîngă acestea, există nuanţe care ne fac să fim melancolici, ne liniştesc sau, dimpotrivă, ne creează o stare de anxietate. Mai jos aflaţi ce  este specific pentru culoarea mov şi de ce trebuie să ţinem cont  atunci cînd alegem să o utilizăm în decorarea propiilor locuinţe.


Culoarea mov este una dintre cele mai frumoase şi îndrăgite culori atunci cînd vine vorba despre decorarea interiorului. Face parte din categoria culorilor reci, pasive. Îndeamnă la meditaţie şi calmează, avînd efecte benefice asupra stării de spirit, mai ales dacă vă simţiti agitaţi sau obosiţi.

Nuantele deschise de violet sunt rafinate, delicate şi romantice iar cele închise abundă de lux, enigmă şi mister, mai ales în compania auriului sau argintiului.

Este ideală pentru aşternuturi, pentru că ajută la odihnirea corpului şi ofera o mai bună calitate a somnului.
O cameră amenajată în mov va fi, în acelaşi timp, una elegantă, pentru că aceasta culoare simbolizează, de asemenea, bunăstarea şi luxul, fiind, pe timpuri, culoare regală..