Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Cum sa identifici stilul de design interior care vi se potriveste?

Rate this item
(1 Vote)

Ati observant ca este foarte dificil sa alegi un stil de interior potrivit dvs? Nu stiti ce culoare sa alegeti – luminoase sau pastelate, ce fel de stil – clasic sau hi-tech, cum sa procedati daca va este pe plac cu unul sau cu altul? Noi o sa va ajutam cu citeva sfaturi, poate veti gasi informatia utila dvs.

 

1. Informati-va din sursele posibile si notati toate ideile intr-un carnet.

Pentru a identifica stilul personal, mai intii de toate trebuie sa cercetati informatia din diferite surse, ca sa aveti de unde selecta. Dupa ce ati gasit o idee care va place, notati in carnet. Iar pentru a mentine o ordine in carnet, selectati ideile in mai multe categorii.

Este forte bine daca gasiti solutii realiste, caci este cu mult mai efectiv decit ceea ce vedeti in reviste si la calculator. De fiecare data cind aveti posibilitatea sa plecati in ospetie sau in vacanta, atrageti atentia la stilul arhitectural, la elementele de decor. De asemenea vizitati magazinele cu obiecte de decor, cu mobilier, va fi o buna inspiratie in amenajarea dvs.

2. Urmariti emisiunile cu idei de amenajari interioare.

Emisiunile sunt forte bune pentru inspiratie deoarece acolo se propun solutii care mai apoi se aplica in viata, intr-un interior real. Faceti notite in carnetelul sus mentionat, iar daca aveti posibilitatea, inregistrati aceste emisiuni.

3. Invatati-va sa fiti mai selectivi si sa adaptati ideile.

Dupa ce ati selectat toata informatia necesara dupa propriul gust, selectati cele mai reusite idei si analizati-o pe fiecare in parte. Dupa ce ati ales ideile cele mai interesante si placute, adaptati-le pentru fiecare spatiu in parte. De exemplu: doriti sa amenajati camera copilului in culoare alba dar nu va dati seama ca peretii pot fi colorati de catre micut. Sau doriti sa decorati incaperea cu obiecte de interior, insa acesta este mica, astfel veti crea senzatia de sufocare.

Indiferent de ce stil veti alege, important sa mentineti o perspectiva realista, sa adaptati gusturile cu interiorul casei dvs, astfel ca sa va simtit confortabil si relaxant in propria locuinta.

 

Read 1543 times