Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Articles

Culorile pastelate în design-ul de interior - locuinţă chic şi modernă

Decor în pastel
Culorile pastelate în design-ul de interior au fost prezente încă din primăvară şi nu dau niciun semn cum că ar pleca undeva. În imaginea de mai sus, putem vedea cum toate elementele în ceea ce priveşte aceste culori sunt abolite: ele sunt asociate unui parchet alb, precum şi altor culori puternice şi tari. În plus, se observă cum aceste culori se integrează foarte bine în casele moderne.

 

Ca o recomandare aţi putea alege şi cîteva accesorii pastelate.
Imprimeurile sunt cele cu ajutorul cărora, de cele mai multe ori, reuşim să aducem la viaţă o încăpere. Culorile pastelate sunt vesele, aşadar sunt perfecte pentru a le folosi la amenajarea locuinţei, în special sub forma de materiale textile. Imprimeurile textile precum carourile, dungile sau cele florale pot fi folosite cu succes în culori pastelate şi nu creează senzaţia unei amenajări extrem de aranjate şi conservatoare.


Pentru un look sofisticat, încercaţi un pastel amestecat. Pastelurile care conţin puţin gri sau maro, precum verdele mint, ca cel din imagine, creează o atmosferă liniştitoare şi călduroasă, în acelaşi timp. Vopsiţi pereţii în această culoare şi veţi obţine o încăpere deosebită şi caldă.


Echilibraţi pastelurile cu cantităţi mari de alb. Pereţii albi şi pardoseala albă creează un cadru liniştitor, potrivit pentru un spaţiu pe care urmează să îl amenajaţi cu accente pastelate. În încăperea din imagine, se observă cum, deşi au fost folosite culori pastelate, se păstrează o atmosferă calmă, datorită fundalului alb.