Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Articles

Recomandări cum să amplasaţi corect televizorulAchizitionarea unui nou televizor, cu ecran plat va poate pune într-o dilemă atunci cînd doriţi să-l amplasaţi în cameră. Pentru a-l încadra cît mai bine, găsiti mai jos cîteva sfaturi.Designerii recomandă mai întîi de toate  să luaţi în considerare planificarea spaţiului. Unul dintre avantajele unui televizor cu ecran plat este faptul că puteţi viziona din mai multe unghiuri ale camerei. Dar acest avantaj se poate transforma în dezavantaj atunci cînd aveţi de amplasat piese de mobilier în interior. Provocarea este să nu aveţi mobilier pozitîţionat astfel încît să obstrucţioneze raza vizuală către televizor din nici o poziţie. Cel mai bun truc este să vă aşezaţi în faţa televizorului cu faţa spre cameră şi să observaţi ce obiecte v-ar putea împiedica să vă uitaţi la televizor din toate unghiurile.

Încercaţi să focalizaţi televizorul pe peretele pe care doriţi să-l amplasati, să-l puneţi în evidenţă, dacă nu doriţi acest lucru puteţi opta pentru piese de mobilier special create în care acesta să poată fi amplasat.

Vizualizaţi înălţimea la care doriţi să amplasaţi televizorul. Depinzînd de înălţimea la care doriţi să vedeti televizorul puteţi amplasa sau nu elemente decorative lînga acesta. Acei ce doresc să-l amplaseze pe o comodă joasă  vor putea optimiza peretele din spate şi pentru lucrări de artă ori decorative dacă îşi doresc. Însă în cazul celor ce doresc să-l amplaseze într-un suport pe perete, acesta nu va mai putea fi folosit în acest scop deoarece televizorul va concura oarecum cu piesele respective, nemaiputîndu-se pune în valoare nici acestea nici televizorul.

Dacă tavanul casei dumnevoastră este foarte înalt, obiectele de artă sau cele decorative pot fi amplasate deasupra liniei de vizualizare a televizorului, astfel încît nici una dintre cele doua să nu fie puse înt-un con de umbră.

Ţineţi întotdeauna cont de dimensiunile camerei în care doriţi să-l amplasaţi. Într-o camera mică este indicat să aveţi un televizor mai mic, cele de dimensiuni mari devin obositoare, pot aparea dureri de cap la cei ce petrec mult timp în faţa lor şi vor încărca foarte mult spaţiul.