Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

5 idei de design interior pentru un living functional

Rate this item
(1 Vote)

Doriti un design interior pentru living sa fie si atragator  si functional? Ce mobilier sa alegeti si cum sa decorati incaperea? Mai jos gasiti 5 idei de design interior pentru living.

 

1. Atunci cind nu aveti suficient spatiu pentru un birou de lucru personal sau pentru o biblioteca, incercati sa combinati functionalul incaperii in mod inteligent. De exemplu, biblioteca se poate de combinat cu livingul, deoarece ambele sunt predestinate pentru utilizare comuna. 

2. Pentru ca livingul sa fie functional si sa fie in armonie cu nuantele, combinati textilul de la scaune sau de la canapea cu draperiile.

3. Livingul, care este combinat cu biroul deseori este aglomerat, asa ca incercati sa folositi cit mai putin mobilier, optati pentru dulapuri si canapele cu un design simplu si functional.

4. Daca livingul este ingust, atrageti atentia desenului de pe podea, foarte bine ar fi daca podeaua ar avea fisii in lungime, astfel veti largi vizual spatiul.

5. Amenajati livingul in asa fel ca sa arate mai efectiv cu ajutorul perdelelor amplasate pe lungimea totala a peretelui. 

 

Read 6000 times