Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Pregatim casa pentru noul membru al familiei.

Rate this item
(1 Vote)

Cred ca cea mai placuta ocupatie pentru parinti este pregatirea casei pentru bebelus, adica amenajarea camerei unde va dormi, alegerea patutului, cumpararea hainutelor. Este destul de placut si important pentru tinerii parinti insa pentru unii este si un lucru dificil.

Specialistii nostri de la DIM - Design Interior Moldova vin cu citeva idei de amenajarea cit mai corecta a incaperii pentru noul-nascut.

Camera bebelusului nu trebuie aleasa la intimplare, aceasta trebuie sa fie amplasata aproape de dormitorul parintilor si cea mai calduroasa incapere din toata casa. Recomandabil este ca usa sa fie din lemn cu sticla, ceea ce ii va permite mamei sa vada si sa auda bebelusul pentru a nu-l deranja.

Recomandarea designeri-lor:

  • Mobilati incaperea integral, dupa un stil cu nuante calde. (Este in voga decorarea camerei dupa o tema anumita, ca de exemplu: tema naturii, tema marina, tema galactica).
  • Impartiti camera in sectiuni bine definite: zona de joaca, zona de dormit, locul de schimbari a scutecelor etc.
  • Aranjati corect piesele de mobilier prezente in camera bebelusului: patutul, masa pentru shimbul scutecelor, comoda unde sa fie depozitate hainutele si lingeria.

Odata ce copilul incepe sa mearga, acoperiti podeaua pe tot perimetru cu mocheta, e de dorit sa fie din fibre naturale, asta pentru ca in cazul cind copilul se dezechilibreaza si cade, sa nu se raneasca.

Daca sunteti in asteptarea noului membru de familie si nu cunoasteti cum corect sa amenajati camera, specialistii de la DIM - Design Interior Moldova sunt gata sa vina cu solutii.

Asteptam apelul dvs la numarul de telefon: 022 902399.

 

Read 1479 times