Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Amenajarea livingului cu mobilier in mod primitor

Rate this item
(0 votes)

Livingul este locul comul al intregii familii, unde prioritatea este socializarea.  Aici obisnuim sa ne primim oaspetii, sa servim masa cu familia, sa privim la TV, sa citim o carte interesanta, etc. Deaceea mobilierul pentru living trebuie sa fie ales si amenajat in asa mod intrucit sa nu deranjeze traversarea.

 

Iata care sunt greselile care trebuiesc evitatea in amenajarea mobilierului in living:

1.Accesul liber la intrarile in living.

Oferiti acces liber in living, ca sa va puteti deplasa usor in odaie si sa nu va impiedicati in piese de mobilier sau in in obiecte decorative.  In caz ca aveti flori mari de odaie, plasatile mai departe de intrare.

2.Surplusul de mobilier.

Daca mai sus am mentionat  sa nu aglomerati intrarea, aici va zicem sa nu incarcati livingul cu mobilier. Sigur ca nu este placut cind nu averi posibilitate sa va deplasati in living fara a va lovi de o piesa a unui mobilier anume.  

Optati pentru spatiu ca sa va deplasati fara probleme. Un alt motiv pentru a nu aglomera odaia este obosirea ochilor. Deci solutia ar fi: mobilier de aproximativ aceeasi inaltime, alegeti draperii care sa nu inchideti in totalmente geamurile ca in felul dat sa aveti lumina naturala in living.

3.Nu ,,rezemati’’ mobilierul de pereti.

In cazul ca detineti un living spatios va recomandam sa nu amenajati mobilierul linga perete, in  caz contrar ve-ti avea prea mult loc gol in mijlocul odaii. Specialistii nostril va recomanda sa amenajati mobilierul cu ceva spatiu de la perete, pe mijloc sa fie o masuta de cafea in felul dat sa fie o atmosfera de socializare.

4.Pastrati simetria livingului.

Stim cu totii ca simetria ofera confort incaperii, amenajati livingul in asa fel ca sa creeze o simetrie placuta dvs si a celor din jur. Optati pentu o canapea si cu 2 fotolii prin parti cu o noptiera la mijloc. La fel si decoratiunile, amenajatile dupa nuante sau dimensiuni ca sa se combine perfect intre ele.

Speram ca am fost de folos cu sfaturile noastre, in caz ca totusi nu va puteti decide la amenajarea livingului,  specialistii nostri o sa vina cu idei pentru dvs.

 

Read 1453 times