Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Idei de decorare a peretilor cu poze de familie.

Rate this item
(0 votes)

De cele mai multe ori, fotografiile reusite care au cele mai frumoase amintiri se pierd prin rafturile prafuite si stocate pe harduri, uitate de noi. Un loc ideal pentru expunerea pozelor ar fi peretii casei. Decorarea peretilor reprezinta un aspect important in concepul de design al interiorului. Adesea noi alegem ca décor tablourile sau imagini de serie, procurate din magazine la preturi destul de insemnate. De ce sa nu folosim propriile poze?

In caz ca aveti holuri lungi, expuneti pozele inramatepe pereti, in felul dat creeind o mini galerie foto. Daca stati la casa individuala cu etaj, puteti amplasa pozele pe peretele scarii interioare. Se poate de experimentat cu ramele, nui neaparat sa puteti rame de aceleasi forma si dimensiune.

O alta idea de décor a peretilor cu poze de familie este un set de mai multe fotografii inramate de dimensiuni egale, sa fie expuse deasupra patului din dormitor sau deasupra canapelei din living. La fel puteti proceda si pentru decorul in baie, doar ca marimile sa fie mai mici si agatate una deasupra alteia.

Daca tot am vorbit de living, aici se mai poate de amenajat un intreg perete cu poze in rame. Aici aveti mai multe posibilitati de amplasare a acestora. Se poate de expus in cadrul unei piese de mobilier, cum ar fi garnitura, rafturi decorative, masuta sau consola etc.

Daca va-ti decis sa decorati interiorul si nu sunteti siguri cum s-ar putea mai bine, nu ezitati sa contactati specialistii nostri.

 

Read 3568 times