Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Integrarea pernelor decorative in interiorul casei.

Rate this item
(0 votes)

V-ati oboist de anturajul care il aveti de ani buni si doriti sa-i dati o nota aparte dar nu aveti surse suplimentare, pernele decorative sunt solutia ideala. Amenajati-le pe canapea, pe fotolii, pe dormitor sau pe un hamac, indiferent de stilul pe care il aveti in casa, anturajul va capata un aspect placut. 

 

Pernele decorative, se numara printre elementele de décor cele mai indragite si cele mai simple in schimbarea designului incaperii. Pernele sunt la indemina tuturor si se poate de procurat dupa preferintele fiecaruia, precum se gasesc la mai multi agenti economici. In caz ca nu se gasesc totusi pe piata se executa la comanda, aici avem posibilitatea mai mare de a experimenta cu culorile si cu modelurile de perne.

Pe linga faptul ca au rolul de décor interior, majoritatea pernelor servesc pentru sprijin, relaxare, somn. Pernele sunt variate la dimensiune, forma, culoare, ele difera de la un stil la altul. Daca doriti ca incaperea sa capete note de stil modern, optati pentru perne decorative simple, iar daca doriti stil clasic, optati pentru perne masive.

Alegeti pernele in asa mod ca sa nu se repete neaparat cu nuantele predominante in interior. Daca in camera predomina culoarea alba, pernutele trebuie sa fie de un contrast. Daca aveti un interior modern, optati pentru pernute negre. Dar daca decorul este neutru, alegeti pernute care sa se asorteze cu culoarea draperiilor. 

Un alt sfat al specialistilor nostri este sa nu amestecati texturile care nu se potrivesc la perne decorative. Ca sa nu dati gres, cel mai bine ar fi sa alegeti un singur tip de material dar de culori si modele diferite. Sau o alta solutie – faceti combinatie de perne din materiale stralucitoare cu materiale mate. 

Folositi pernele decorative cu masura. Daca dispuneti de canapea sau fotolii inguste, evitati numarul mare de perne decorative, in cazul dat va produce discomfort persoanei care doreste sa se odihneasca.

 

Read 1262 times