Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Sunteti pasionati de stilul de design interior turcesc? Aflati cum i-si decoreaza turcii casa.

Rate this item
(5 votes)

Amenajarea casei în stil turcesc  este una potrivită pentru design-ul de interior pentru casele mari şi spatii deschise. Confortul va fi mereu de partea ta datorită diversităţile culorilor şi modelelor pe care acest stil îl cuprinde.
Mozaicul este prezent în baie şi bucătărie. Culorile cele mai des întîlnite pentru interior sunt:  galbenul, albastrul,  verdele, combinaţii de albastru şi roşu. Pentru locuinţele turceşti o caracteristică sunt tavanele înalte, cu orificii care au rol de ventilare. Dacă mozaicul prea încarcă încăperea atunci o soluţie ar fi vopsirea pereţilor în galben sau crem.

Mobilierul potrivit stilului turcesc este cel din lemn şi piele. Piesa de mobilier centrală din locuinţele turceşti este canapeaua.
Puteţi opta pentru o canapea mare în formă de U, ea se potriveşte pentru familiile numeroase. În faţa canapelei se poate amplasa o măsuţă de lemn şi un taburete. În dormitor se potriveşte de minune patul din baldachin. Acesta trebuie să fie îmbrăcat în cele mai rafinate lenjerii, asortat cu draperii  diafane. Vei obţine un dormitor feminin şi ferm.
Ca accesorii optează pentru pernuţe decorative viu colorate şi brodate în combinaţii îndrăzneţe de roşu-auriu, verde-albastru, auriu-verde etc. Pe rafturi aranjează obiecte de decor din ceramică albastră, lămpi orientale metalice sau din sticlă.

Read 2595 times