Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Cum decoram pervazul pentru a obtine o zona de odihna?

Rate this item
(1 Vote)

La ziua de azi pervazurile sunt tratate nu doar ca suport pentru flori dar si ca o zona de odihna atit pentru copii cit si pentru maturi.

 Pervazurile se poate de utilizat in scopuri variate, in asa mod putem obtine un design interior frumos. Daca pervazul din living are o adincime in jur de 60 cm, se poate de transformat intr-o zona de odihna. Aici dati friu liber imaginatiei, deoarece idei sunt o multime. 

Iata citeva idei pentru oformarea pervazului:

1. Designul geamului se poate de transformat intr-o canapea-pervaz. Confectionati o saltea dupa dimensiunea pervazului, decorati cu perne decorative si buna dispozitie e garantata. 

2. Zona de servit ceai se poate de oformat pe un pervaz rotund de colt. Amplasind o masa nu prea mare si cu un set de servit ceai linga geamul plin de lumina va forma o compoziție armonioasa.

3. Ofermat foarte expresiv si cu nuante deschise, acest pervaz in decorul odaii pentru copii, cu prezenta acestor cutii de depozitare, nu doar va crea un design frumos dar si va economisi locul in odaie.

4. Destul de simplu si in acelasi timp dragut va arata geamul cu pervazul decorat in biblioteca. Dorind sa cititi o carte acest pervaz isi va sliji functia de zona de citire pe cinste.

5. Un geam mare cu un pervaz in asociere va servi un design confortabil in dormitorul dvs. Pe linga faptul ca veti avea un interior luminos, veti avea si o zona de primire a musafirilor la o ceasca de ceai.

 

Read 3926 times