Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Nuante de rosu in amenajari interioare

Rate this item
(0 votes)

Culoarea rosie simbolizeaza vitalitatea, energia, increderea in sine. Este culoare preferata a persoanelor care au incredere in sine. Aceasta culoare in interior este benefica deoarece are tendinta sa ne ofere energie.

 

Deci astazi vom vorbi de nunata rosie si cum se incadreaza aceasta in diferite stiluri de amenajare.

1.Stilul Feng Shui. 

Dupa acest stil , culoarea rosie reprezinta puterea, iubirea, placerea si aspiratia. Accentele de culoare rosie sunt felosite cu masura, fiind necesar doar de o piesa de mobilier sau de o decoratiune. Deci este ideal pentru zone mai spatioase asemena accente de nuante.

2.Stilul Contemporan

Acest stil se caracterizeaza prin elemente neutre su cu accente de nuante rosii. Rosul deasemenea se asociaza foarte bine in combinatii cu nunatele de alb si negru. Asadar sa nu va fie teama de o asemnea coloristica in interiorul dvs. Stilului contemporat i se potriveste un rosu puternic, folositi aceasta nuanta pentru pernele decorative, covorase, draperii sau careva elemente de decoratiuni.

3.Stilul Modern. 

Stilul dat se caracterizeaza prin prezenta a mai multor nuante de rosu. Incepind de la tonuri primare pina la nuante de bordo. Fie ca folositi aceste nunate in decorarea peretilor, la mobilier sau de decoratiuni toate aceste nunate este specific designului modern.

4.Stilul Traditional.

Specific stilului traditional este bordo-ul sau rosul caramiziu, rosul intens nu face parte din acest stil. Docorul ce caracteriseaza acest stil sunt covoarele cu imprimeuri bogate, cu nuante de rosu inchis.

5.Stilul Rustic

Acestui stil sunt caracteristice mai multe nunate cum ar fi verdele, negru, desigur si  rosu. Aceste combinatii ofera o nota de de success interiorului dvs.

 

Read 1755 times