Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Stilul Feng Shui in amenajarea livingului

Rate this item
(2 votes)
Stilul Feng Shui Stilul Feng Shui Stilul Feng Shui

În lumea Feng Shui livingul este privit ca un element de foc. Anume livingul este camera destinată comunicării, socializării, întîlnirilor familiare sau cu prietenii. Din această cauză livingul, camera de zi sau sufrageria trebuie să aibă un aspect agreabil, relaxant și decorat cu colecții și obiecte dragi.
Stilul Feng Shui ajută la descoperirea armoniei spațiului în care trăim, să alegem optim culorile, piesele de mobilier și alte piese de interior. Iată cîteva principii Feng Shui legate de amenajarea și decorarea livingului:

-    Mesele din living trebuie să fie rotunde sau cel puțin cu margini rotunjite. Mesele rectangulare pot fi folosite și ele doar dacă au dimensiuni mici. Nu optați pentru mese din sticlă acestea încurcă la relaxare.
-    Canapeaua, colțarul sau fotoliile trebuie amplasate la ceva distanță de perete și vis-a-vis de ușă. Se recomandă ca fotoliile și canapeaua să formeze un cerc (forma circulară sau octogonală) pentru a favoriza discuțiile și totodată să creeze un spațiu cald și primitor.
-    Tablourile și imaginile în living trebuie alese cu atenție. Optați pentru imagini frumoase care să reprezinte natura moartă, rîulețe, munți, frunze etc. De-asemenea o amuletă foarte importantă a stilului Feng Shui este amplasarea unei poze familiare în mijlocul unui perete.
-     Plantele și florile – nu utilizați pentru decor flori uscate sau artificiale acestea în Feng Shui simbolizează moartea și aduc doar energii negative. Optați pentru o floare vie și verde pe care să o amplasați lîngă televizor.
-    Culorile din living nu trebuie să fie prea puternice sau limitate la o nuanță unică. Stilul Feng Shui prevede folosirea tonurilor calde de galben, verde, lavandă care să aducă stare de spirit bună.


Dacă doriți o locuință Feng Shui în care să aveți parte de relaxare și odihnă nu ezitați să ne contactați, noi vă stăm la dispoziție pentru implementarea diferitor idei.

Read 1525 times